DR. CSIHA JUDIT

Full text search

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm szépen a szót. Folytatva, még két mondatot mondanék a felelősség tartalmáról.
Tehát az agrárgazdasági igazgatóság vezetőjét azért nem lehet felelősségre vonni, hiszen ő minden információt az igazgatóság rendelkezésére bocsátott. A jogi ügyvezető igazgatónak a felelősségét pedig azért nem lehet megállapítani, mert ugyancsak nem állt fenn nála sem a polgári törvénykönyv szerinti felelősség, sem a Gt. szerinti felelősség; a munkatörvénykönyv szerinti felelősségre vonására azért nem kerülhet sor, mert nem dolgozik már a társaságnál.
Jogszabály-módosítást, úgy gondolom, nem szabad és nem érdemes kezdeményezni, hiszen a felelősségi körök pontosan tisztázottak a különféle törvénykönyvekben. A feladat az, hogy mindenki e felelősségének megfelelően döntsön, és ha a döntés hibásnak bizonyul, úgy akkor kell lefolytatni az eljárásokat, nem évekkel később.
Ezért ezt tudom erre válaszolni. Köszönöm. (Szórványos taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit