PETTKÓ ANDRÁS

Full text search

PETTKÓ ANDRÁS
PETTKÓ ANDRÁS (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! Magyarország néhány hónap múlva európai uniós tagország lesz. Az Európai Unióban minden egyes tagország figyel arra, hogy kisvasúthálózatait bővítse. Ön is, mint ahogy jelezte, egy kisvasút mellett nőtt fel, én magam is sokszor jártam Kismarosról Királyrétre, és több éve áll ennek a projektnek a fejlesztése, hiszen Királyrétről továbbmenne a kisvasút, ha volna rá megfelelő pénz.
A tárcaközi bizottság kérdéséről pedig azért gondolom, hogy kellene egy ilyen bizottságnak a felállítása, hiszen a Környezetvédelmi Minisztériumhoz is tartozik ez a kérdés, a Gazdasági Minisztériumhoz is tartozik ez a kérdés, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumhoz is tartozik ez a kérdés, tehát fontosnak tartanám a tárcaközi bizottság felállítását.
Miután a válaszában a 2004-es költségvetés kapcsán nem mondott nekem olyat, hogy pénzt fog a tárca erre beterjeszteni, ezért a válaszát nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit