DR. SZÉP BÉLA

Full text search

DR. SZÉP BÉLA
DR. SZÉP BÉLA (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az önkormányzati és területfejlesztési bizottság által előterjesztett, az alkotmány módosítására vonatkozó törvényjavaslat megítélésünk szerint az önkormányzati alapjogot az alkotmányban meghatározott módon nem kiüresíti, hanem egy olyan korlátozást kíván bevezetni, amely a hatékony és jó színvonalú hivatali munka feltételeit kívánja megteremteni. Úgy ítéljük meg, hogy a Kovács Zoltán képviselőtársam által előadott aggályok tartalmilag nem megalapozottak, hiszen a módosítás nyilvánvalóan az önkormányzati törvényt érinti, melynek a módosítására és elfogadására csak kétharmados többséggel kerülhet sor.
Mindezeket figyelembe véve az MSZP frakciója támogatja a módosítás elfogadását, és kéri, hogy a Ház valamennyi frakciója fogadja azt el.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit