DR. PESTI IMRE

Full text search

DR. PESTI IMRE
DR. PESTI IMRE (Fidesz): Köszönöm, államtitkár úr, hogy elismerte, hogy az Országos Mentőszolgálat fejlesztése elengedhetetlen. Maguk a mentősök is így gondolják, évek óta könyörögnek azért, hogy a megfelelő ütemű fejlesztés megtörténjen, de ez sajnos elmarad, a jogi szabályozás is nagyon bizonytalan. Államtitkár úr, tudja, hogy nincs kapacitás megszabva a mentőknél? Nincs minimumkapacitás, tehát bátran vonható ki forrás a mentőszolgálattól. Az is kétségtelen tény, hogy jelentősen emelkedtek a benzinárak, jelentősen emelkedtek az energiaárak, miközben a mentőszolgálat költségvetése nem emelkedett, tehát igenis jelentős forrást vontak ki a mentőszolgálattól.
Engedje meg, hadd mondjam, hogy az, aki a mentésből, a mentésügyből elvesz pénzt, úgy érzem, szívtelen, aki pedig szívtelen, az nem szolidáris, aki pedig nem szolidáris, az alkalmatlan arra, hogy mások érdekeit képviselje, aki pedig nem képviseli mások érdekeit, az nem lehet képviselő (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), és alkalmatlan arra, hogy egy országot vezessen, magyarul: kormányzó párt legyen. Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz és a KDNP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit