DR. VAS JÁNOS

Full text search

DR. VAS JÁNOS
DR. VAS JÁNOS (MDF): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Megértem ezt a magyarázkodását, de arra nem kaptam választ, hogy miért nem ismeri el a tárca, hogy hibázott. Az a koncepció, amit hat éve csinál az SZDSZ-es vezetésű tárca, nem vezetett eredményre.
Gyakorlatilag egy éven belül döntött egy nemzeti park megszüntetéséről, leépítéséről, amit szakmai döntésnek ítéltek, majd ugyanúgy egy éven belül ennek a nemzeti parknak nemhogy a leépítéséről, hanem az önállósításáról, visszaállításáról, sőt még a természetvédelemben plusz 80 fővel szeretnék az őrszolgálatot megnövelni.
(15.40)
És amiről még nem beszéltek: elbocsátottak 68 embert ebből a szakmából, indokolatlanul; ki kellene mondani, hogy indokolatlanul. Ezeket az emberek visszavárják ebbe a szakmába. Kapjanak lehetőséget azok az emberek, akik egyébként a magyar természetvédelemért dolgoznak! Ezt szeretném hallani államtitkár úrtól, akkor tudnék megnyugodni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit