CSIZMÁR GÁBOR

Full text search

CSIZMÁR GÁBOR
CSIZMÁR GÁBOR szociális és munkaügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselő úr, azt gondolom, az lenne a helyes, ha a kormánytól és az ellenzéktől egyforma távolságot tartanának azok a roma vezetők, akik a roma lakosság integrációjáért lennének hajlandók cselekedni. Nem teszik jól, ha engedik, hogy a politika legyen úrrá azokon a civil szervezeteken, amelyek a romák érdekében tevékenykednek, mert akkor ki vannak szolgáltatva a politikai kurzusoknak.
Én szívesen működöm együtt minden olyan roma vezetővel - akár önkormányzati, akár civil szervezeti vezetővel -, aki meg tudja emelni a tekintetét, és túl tud nézni választási ciklusokon, aki képes programokban gondolkodni, aki nem szervezeteknek és személyeknek akar előnyöket szerezni, hanem valódi programokat akar menedzselni. A kormány ebben mindig is nyitott lesz, hiszen a mindenkori kormánynak minden ilyenre nyitottnak kell lennie, függetlenül attól, hogy milyen politikai összetételű parlamenti többség áll mögötte. Ha ebben egyetértünk, akkor azt hiszem, hogy a praktikumokban is egyet fogunk érteni.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit