KONTUR PÁL

Full text search

KONTUR PÁL
KONTUR PÁL (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Elnök Úr! Azért arcpirító a szemtelenség és az érzéketlenség, ami az önök oldaláról idesugárzik, és az emberek felé sugárzik. Azért hárommillió ember él Magyarországon létminimum alatt, ebből 850 ezer gyerek, 400 ezernél több a munkanélküli Magyarországon. És önök az ő szájukat azzal akarják betömni, hogy a képviselők fizetésével foglalkoznak? Azt hiszik, hogy ezeknek az embereknek ez kell? Ez érdekli az embereket? Az érdekli, hogy mit visznek haza! Miért nem a gazdaság fejlesztésével foglalkoznak? Miért nem a munkahelyteremtéssel foglalkoznak? Azzal bizonyítsák azt, hogy az emberekhez lojálisak, akik önöket is ideküldték a parlamentbe! Miért a saját fizetésükkel, miért azzal, hogy egy képviselő… Ilyen madzagot húznak el a képviselők szája előtt, hogy majd amikor nyugdíjba mész, majd akkor te rendes nyugdíjat fogsz kapni! És a 35 ezer forintos kisnyugdíjasok? Azoknak, akikért - a vasútért, a saját szárnyvonalukért -, hogy el tudjanak menni munkába, azokért tüntettek ma is a vasutasok és az ott lakók, azoknak mit üzen ez? Normális üzenet ez? Hogy saját magukkal foglalkoznak megint a képviselők? Azoknak magyarázzák el, hogy mi a bruttó meg a nettó közti különbség, és ilyen egymillió körüli fizetésekről beszéljenek! Azoknak! Mit adnak azoknak maguk ehelyett?
Micsoda dolog ez?! Viselkedjenek parlamenti képviselőhöz és az ország, amivel megbízta önöket, hogy vezessék, hogy jobbítsák… Elveszik az iskoláikat, bezárják az iskoláikat, a kórházaikat az embereknek! Ezeknek a száját ezzel akarják betömni?! Szapulják saját magukat? A képviselőket mocskolják, hogy ilyen kereseteket visznek haza? Mit kéne? Ingyen kéne dolgozni egy képviselőnek, vagy hogy kéne? (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban, közbeszólások.) És még erre kíváncsiak? (Az elnök csenget.) Még bruttósítsák, legyen kétmillió! (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból.) Legyen kétmillió! Hát emeljék kétmillióra!
Köszönöm a szót, elnök úr. Szégyelljék magukat!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit