EGYED ZSOLT

Full text search

EGYED ZSOLT
EGYED ZSOLT (Jobbik): Tisztelt Miniszter Úr! Sajnos, én ezt a választ nem tudom elfogadni, ugyanis ön próbálta most félremagyarázni azt, amiről én beszélek, hiszen ön az állatvédelmi törvényről beszél, én nem arról beszéltem. Én egyrészt beszéltem a büntető törvénykönyvről, másrészt pedig beszéltem a költségvetésről. Tíz perccel ezelőtt szavazták le azt a javaslatomat, amiben 1 milliárd forintról volt szó, méghozzá egy olyan célzattal, hogy az országban a kóbor állatokat és a szegregátumokban élő állatokat ivartalanítsuk, hiszen ez a probléma alfája és ómegája.
Tisztelt Miniszter Úr! Nem hiszem el, hogy abban az országban, ahol tíz- meg százmilliárdok mennek el stadionokra, ahol iszonyatos pénzek tűnnek el kézen-közön, egymilliárd forint tétel lenne egy olyan nemes ügy érdekében, amivel egyrészt több száz, több ezer állatmentő, állatmenhely munkáját tudnánk megkönnyíteni, másrészt pedig önök is nyugodtan hajthatnák álomra a fejüket, mert végre tettek volna valami jót is ebben az országban. Nem fogadom el a válaszát. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit