ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Képviselő úr nem fogadta el az államtitkári választ. Kérdezem önöket, elfogadják-e azt. Kérem, szavazzanak! (Szilágyi György: Védjük meg Lőrincet! - Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az államtitkári választ 106 igen szavazattal, 36 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Mielőtt folytatjuk munkánkat, az előzőekben elhangzott interpellációval kapcsolatban megállapítom, hogy Gyöngyösi Márton képviselő úr megszegte az Országgyűlésről szóló törvény 38/A. §-ában foglaltakat a szemléltetésre vonatkozó szabályok alapján (Derültség a Jobbik soraiban. - Közbeszólások a Jobbik padsoraiból: Ő? A strómanjai voltak! - Nem ő volt! Melyik filmet nézted?), azzal, hogy elutasító döntés ellenére… (Közbeszólások a Jobbik soraiból. - Gyöngyösi Márton közbeszólása.) Képviselő úr, ön és az ön képviselőtársai, frakciótársai (Mirkóczki Ádám: Te melyik meccset nézted?), akik behozták, Kulcsár Gergely és képviselőtársai hozták be. Kérem tisztelettel, erről a házelnök urat tájékoztatni fogom a szükséges intézkedések megtétele érdekében.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit