TUZSON BENCE,

Full text search

TUZSON BENCE,
TUZSON BENCE, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Ez az ügy is rávilágít arra, hogy hogyan működött annak idején, 2010 előtt Magyarország, hogyan működött Magyarországon a gazdasági élet, és hogyan környékeztek meg, tüntettek el egyes gazdasági társaságokból pénzeket. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Hazudsz aljas, szemét módon! Fel tudod olvasni röhögés nélkül?!) Rávilágít arra, hogy hogyan működött ez az ország, mert vannak más ügyek is. (Gőgös Zoltán: Azt megtudod az én interpellációmból is!)
Láttuk most már az utóbbi időben, és most már nyilvánosság előtt is vannak azok az akták, amelyek kifejezetten a metrópénzekről szólnak. Azokban az aktákban, a metróaktákban is látjuk, hogy olyan pénzek, amelyeket közcélra kellett volna fordítani, valahova máshova, olyan helyre vándoroltak (Dr. Varga László: Szétlopjátok az országot! Ez hihetetlen!), amelyek vagy a Fővárosi Önkormányzat környékén voltak, vagy pedig a szocialisták, az MSZP környékén, az akkori kormányzat környékén. (Bangóné Borbély Ildikó: Magatokról beszélsz? - Gőgös Zoltán: A te irodád mennyit kap?) Nagyon keményen fel kell lépni ezekkel az ügyekkel szemben. Fel kell lépni! Ezek az ügyek, amelyekben a lehető legnagyobb körültekintéssel kell eljárni (Közbeszólás az MSZP soraiból: Mészáros vasútépítő cége? - Dr. Varga László: Tolvaj! Tolvaj vagy te is!), és a hatóságoknak el kell végezniük a maguk feladatát. (Dr. Varga László: Sokáig csináljátok, másképp is végződhet!)
Amennyiben ezekben az esetekben bűncselekmény vetődik fel, akkor mind a rendőrségnek, mind az ügyészségnek, mind a bíróságnak az a feladata, hogy igazságot szolgáltasson. (Dr. Varga László: Sokáig hazudtatok az emberek szemébe!) Igazságot, mondom én, igazságot kell szolgáltatni, és nem csak jogot kell szolgáltatni, mert az embereknek joguk van megtudni, hogy ezekben az ügyekben mi az igazság. (Bangóné Borbély Ildikó: Andy Vajna!)
Jellemző az, hogy azok szoktak a legjobban kiabálni korrupció ügyében, mint ahogy azt önök teszik (Dr. Varga László: Ne mutogassál! Tolvaj vagy!), akik egyébként ezekben az ügyekben a legsárosabbak. Íme, most is esnek ki, esnek még ki a csontvázak a szekrényből (Zaj az MSZP soraiból.), teljesen világos, hogy olyan ügyekben, mint a metró…

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit