ELNÖK (Szűrös Mátyás)

Full text search

ELNÖK (Szűrös Mátyás)
ELNÖK (Szűrös Mátyás): Kérem, szavazzanak. (Szavazás.) Az Országgyűlés a módosító javaslatot 203 "igen" szavazattal, 22 ellenszavazattal 18 tartózkodás mellett elfogadta.
A kiegészítő jelentés 1. pontja, valamint a jelentés 10. pontja alternatív megoldást tartalmaz a törvényjavaslat 1. §-ának kiegészítésére vonatkozóan.
Felhívom a figyelmet arra, hogy a kiegészítő jelentés 1. pontjában lévő javaslat ezen túlmenően egy további kiegészítést is tartalmaz. Suchman Tamás a Munkaügyi Minisztérium foglalkoztatási alap előirányzatát 15,3 milliárd forintban javasolja megállapítani. A 6. számú mellékletben a helyi önkormányzatok központosított előirányzatát 12 264 millió forintban javasolja meghatározni. Ezzel összefüggésben indítványozza, hogy a kiadásokat a helyi önkormányzatok a központosított előirányzat terhére teljesíthessék, a felhasználásról pedig a zárszámadásban számoljon be a Kormány.
Gaál Gyula és képviselőtársai javaslata szerint a Munkaügyi Minisztérium foglalkoztatási alap előirányzata 16,1 milliárd forint lenne. Ennek következtében a 16. fejezet főösszege 30 272,9 millió forintra változna.
Először Suchman Tamás javaslatát teszem fel szavazásra a kiegészítő jelentés 1. pontja szerint. A költségvetési és az önkormányzati bizottság nem támogatja. Miniszter úr?

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me