DR. SEPSEY TAMÁS

Full text search

DR. SEPSEY TAMÁS
DR. SEPSEY TAMÁS (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszter Úr! Attól tartok, ön - a szokásos módon - a felelősséget nem magában keresi, hanem a polgármesterben, aki nem tudott szóhoz jutni attól, hogy a falu határában találnak 12 darab tüzérségi lőszert, gyanús egy újabb terület, és akkor azt mondják neki: majd 30 napon túl valamikor közlik, mikor fognak kijönni, és ha ez ellen nem élt fellebbezéssel, akkor, úgy tűnik, a polgármester belenyugodott ebbe.
Tisztelt Miniszter Úr! Köztudomású - mármint annak, aki a történelmet ismeri -, hogy azon a vidéken nagyon súlyos harcok voltak a második világháborúban. Akkor lett volna felelősségteljes az ön válasza, ha kitér arra, hogy miért nem a bejelentések számához igazították eddig is a tűzszerészek létszámát, miért nem a létszám alapján, időben elaprózva teljesítik a kiszállásokat.
Azt hiszem, egyetlenegy képviselőt sem nyugtat meg (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), ha a választókerületében a magyar állampolgárok nem élnek biztonságban. Én nem tudom a miniszter úr válaszát elfogadni. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me