ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! A számvevőszéki bizottság kivételes és sürgős tárgyalást kérve benyújtotta az Állami Számvevőszék 2001. évi tevékenységéről szóló jelentés elfogadásáról szóló 69/2002. (X. 4.) országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslatát H/5623. számon. Megkérdezem Tállai András bizottsági elnök urat, hogy kívánja-e a kivételes eljárást indokolni. (Tállai András nemet int.) Képviselő úr jelezte, hogy nem kívánja indokolni.
Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály értelmében a kivételes eljárásban történő tárgyalás elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 324 igen szavazattal az előterjesztést kivételes eljárásban tárgyalja.
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztő kérte a kivételes eljárásban történő sürgős tárgyalást. A Házszabály értelmében ehhez a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a kivételes eljárásba vett előterjesztés sürgős tárgyalásával.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 342 igen szavazattal a kivételes eljárásba vett előterjesztést sürgősséggel tárgyalja.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me