DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS (Fidesz): Köszönöm szépen. Ha már képviselőtársam színjátékot említett, engedjék meg, hogy egy másik aspektusból foglalkozzam ezzel, és ez az álszentség.
Mi legalább vállaltuk azt, amit helyesnek tartottunk. Önök beszéltek közbeszerzésről, versenyről, abban a pillanatban, amikor kellemetlen volt, félredobták a közbeszerzést, félredobták a versenyt.
Beszélnek jogszabályról. Tisztelt Képviselőtársaim! Kivásároltak kereken 40 százalék tulajdont. Tessenek szívesek lenni elolvasni a társasági törvényt, az, hogy menedzserjogokat ad, az égvilágon nem jelent semmit. Hogy együttes aláírása van, az az égvilágon nem jelent semmit. Benne van minden! Kivásároltak 40 százalékot, hogy be tudjanak vinni 21 milliárd készpénzt. Önök tudják, hogy miért.
Álszentek! Másnak meglátják a legkisebb stílusbeli hibáját, és a saját érdemi cselekvéseiket pedig leplezni akarják.
Önök ketten is említették, hogy tombol itt a demokrácia, immáron így tudunk róla beszélni. Igen, engedik a bizottságokat megalakulni, és utána ellehetetlenítik a működésüket. Az elmúlt két évben talán egy bizottság volt, a mai napon éppen a lakásmaffiával kapcsolatban, amelyik érdemben tudta a munkáját végezni, a többit többségükkel élve megfojtják; vagy azért, mert nincs meg a szükséges belbiztonsági vizsgálat, utána nem küldik az iratokat, megfojtják.
Látszólag a felszínen minden gyönyörűen megy, belül, tartalmilag pedig nagyon következetesen és nagyon keményen az önös érdekeik szerint irányítják a dolgokat. Ez álszentség és nem demokrácia! (Domokos László: Úgy van! - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Bravó! - Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me