ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Bocsánat, a 2. oldal. Tisztelt Országgyűlés! Az első vitaszakaszban a normaszöveghez benyújtott módosító javaslatok találhatók az ajánlás 1-71. pontjai szerint. A vita második szakaszát képezik az 1. számú melléklethez benyújtott módosító javaslatok, az ajánlás 72-76. pontjai alapján. A vita utolsó szakaszában pedig a további mellékletekhez érkezett módosító javaslatok találhatók, az ajánlás 74-94. pontjai alapján.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e a javasolt vitaszerkezettel. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványt elfogadta.
(16.50)
Kérem a felszólalni kívánó képviselőket, jelezzék, hogy melyik ajánlási ponthoz kívánnak felszólalni.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1-71. pontjai szerint. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) A jelzőgombbal senki nem jelezte felszólalási szándékát, ezért a vita e részét lezárom.
Megnyitom a részletes vita második szakaszát az ajánlás 72-76. pontjai alapján. Kérdezem, ki kíván felszólalni. (Nincs jelentkező.) Senki nem jelezte felszólalási szándékát. A részletes vita e szakaszát is lezárom.
Megnyitom a részletes vita utolsó szakaszát az ajánlás 77-94. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Senki nem jelzi felszólalási szándékát. A részletes vita e szakaszát és ezzel együtt az egész részletes vitát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Draskovics Tibor pénzügyminiszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. Draskovics pénzügyminiszter urat illeti a szó.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me