ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: A miattunk aggódó és bennünket óvó szavait először is köszönöm. Megismétlem: ebben a pillanatban van egy vita az ellenőrzést végző állami szerv és az ellenőrzött állami szerv között a tekintetben, hogy jogszerűen, helyesen, körültekintően és az előírásoknak megfelelően történtek-e a döntések. (Közbeszólások az MSZP soraiból.) Erről egy vita ebben a pillanatban. Az ellenőrzöttnek és az ellenőrző szervnek egyaránt joga van ahhoz, hogy a maga álláspontját kifejtse. Erről egy zárójelentés készül, ami a kormány elé fog kerülni.
Én ma az egyik fél álláspontját meg tudom önnek, mit mondott a Kehi. A másik fél álláspontját meg tudja mondani a hortobágyi gazdaság, és meg tudja mondani a mezőgazdasági miniszter. Azonban, hogy a kettőjük vitáját hogyan kell értékelnünk, erről akkor tudunk nyilatkozni, hogy ha a kormány ezt megtárgyalta. Ezt meg fogjuk tenni. (Közbeszólások az MSZP soraiból.)
Egyetértek önnel abban - hadd használjam ki ezt a ritka lehetőséget -, hogy nemcsak a hortobágyi földek esetében, hanem az egész ország esetében a gazdáknak állattartás fejében bérbe adott földeknél az állattartás feltételének teljesítését teljeskörűen ellenőrizni kell, és szigorúan kell e tekintetben eljárni. Ebben, azt gondolom, hogy egyetértünk, és köszönöm szépen erre vonatkozó támogató megjegyzését. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me