Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! A vastaps hiánya ellenére én gratulálok önnek, hiszen a mellébeszélés magasiskoláját mutatta be. (Lázár János: Hát, politikus.) Hogy lehet két percben nem reagálni egyetlen felvetésre sem? Az azonnali kérdés műfaja egy kicsit mást kívánna meg, de ezzel számoljon el a saját lelkiismeretével. (Lázár János Tállai András felé: Számolj el!)
El kell hogy mondjuk, a végső cél nem az lehet, hogy jogilag véget vessenek önök ezeknek az ügyleteknek, hanem az, hogy a lopott holmit visszaszerezzék (Lázár János: Az uzsorásoktól.), hogy visszacsoportosítsuk a tulajdonosok számára. Önök ezt részlegesen sem képesek teljesíteni, hiszen a felvételkori árfolyamon történő forintosítás nélkül a lopott holmi egy része azoknál a bankoknál marad, akik esetében még azt is elnézi az önök törvényjavaslata, hogy ha valaki ezen hamis közokiratok alapján elvesztette az otthonát, az lényegében semmilyen visszarendeződésre nem számíthat.
(12.40)
De arra se válaszolt, hogy kivel tárgyaltak erről az egészről. Elárulom önöknek, egy-két házi civil szervezeten kívül senkivel.
Éppen ezért a Jobbik újra összehívja a devizahiteles kerekasztalt, ahol helye van az összes civil szervezetnek, aki foglalkozott a kérdéssel, a károsultak összes érdekvédőjének, még az összes pártot, az államtitkárságot, a minisztériumot és a kormány képviselőit is meghívjuk.
Kérjük önöket, hogy először két év óta tegyék már tiszteletüket, és nézzenek a szemébe azoknak, akikkel szemben elszámolnivalójuk volna! Köszönöm. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me