A Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfe…

Full text search

A Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésről szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés
Tisztelt Országgyűlés! Most pedig soron következik a Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró-, Műúszó- és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítményfejlesztésről szóló törvényjavaslathoz benyújtott összegző módosító javaslatról történő döntés és a zárószavazás. Az önálló indítvány T/4113. sorszámon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslatát T/4113/8. sorszámon, összegző jelentését pedig T/4113/9. sorszámon terjesztette elő.
Tisztelt Országgyűlés! Most az összegző módosító javaslatról döntünk. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Törvényalkotási bizottság T/4113/8. sorszámú összegző módosító javaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés az összegző módosító javaslatot 163 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 7 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most pedig a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/4113. sorszámú törvényjavaslat összegző módosító javaslattal módosított szövegét. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a módosult törvényjavaslatot 164 igen szavazattal, 4 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett elfogadta.
A megvalósításhoz sok sikert kívánunk.
(10.50)
Tisztelt Országgyűlés! Most olyan előterjesztések zárószavazása következik, amelyekhez módosító javaslat nem érkezett, és vitához kapcsolódó bizottság sincs, ezért a zárószavazás során a törvényjavaslat benyújtott szövegéről határozunk.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me