DR. APÁTI ISTVÁN

Full text search

DR. APÁTI ISTVÁN
DR. APÁTI ISTVÁN (Jobbik): Köszönöm. Tisztelt Miniszter Úr! Kérem, nevezze meg, nevezzék meg a kötvényvásárlókat! Nevezzék meg, hogy ki kinek, mikor, mennyit fizetett! Ki kinek, mikor, mennyit nyomott zsebbe? Ki mikor, hol, hány munkahelyet teremtett? A kizárólag offshore hátterű cégeken kívül ki járt jól? Ön jól járt ezzel, miniszter úr? Mennyire járt jól? Önnek származott ebből bármilyen zsebpénze? Vagy jótékonysági célú felajánlás? Szokásos mértékű ajándék? Vagy nevezhetném még sokféleképpen ezeket a jogcímeket… (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.)
Azt vártam öntől, miniszter úr, hogy megkönnyíti a miniszterelnökének a dolgát. Önnek egy dolga lenne: odamenni Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz, és közölni, hogy miniszterelnök úr, hagyjuk ezt az egészet, kiszállok az egészből, majd valahogy megoldjuk másként, ne legyen ez akadálya az alaptörvénymódosításnak.
Ahogy hatályon kívül helyezik az erről szóló jogszabályokat (Zaj és közbeszólások a kormánypárti padsorokban.), ahogy kétharmaddal kizárjuk, hogy újra be tudják vezetni, rögtön meg fogjuk szavazni az alaptörvénymódosítást. (Derültség és felzúdulás a kormánypárti padsorokban.) Neveket akarunk hallani, tisztelt miniszter úr (Az elnök csenget.), neveket, neveket akarunk hallani! (Egy hang a Jobbik padsoraiból: Kik a személyek?)
Tudja, mi a szomorú, tisztelt Rogán Antal? Hajdan olyan férfiak vezették ezt az országot, akik ha kellett, az életüket áldozták a hazáért. Önöknek csak a pénzről kellene lemondani. Ezen gondolkozzanak el! (Nagy taps a Jobbik és az MSZP padsoraiban. - Közbekiáltás a kormánypártok padsoraiból: Szégyen!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me