ROGÁN ANTAL,

Full text search

ROGÁN ANTAL,
ROGÁN ANTAL, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! Hatalmas előnyöm származott ebből a programból: az, hogy önök itt a parlamentben folyamatosan kérdezgethetnek, én meg válaszolhatok erre. Ez egy kétségkívül óriási előny.
De tisztelt képviselő úr, hadd mondjam önnek, hogy azért ami a bátorságot illeti, én még emlékszem arra, amikor alig néhány hónappal ezelőtt a Jobbikban lezajlott egy tisztújítási folyamat, és egy bizonyos Apáti István képviselő úr, aki kijelentette, hogy ő mindenképpen el fog indulni alelnökként, mert - hogy is mondta? - hiányolja a radikalizmust, ezért szembemegy Vona akaratával, megméretteti magát, elindul a tisztújításon, mert legalább akkor megmutatkozik a tagság akarata, és arról is beszélt, hogy amennyiben nem válnak be a számításai, „akkor hazamegyek, almát szedek - szó szerint idézem önt -, én gumicsizmában is olyan ember vagyok, mint öltönyben a Parlamentben.” (Dr. Apáti István: Ez így van.)
Úgy látom, nem váltak be a számításai, tisztelt képviselő úr, de mégiscsak kényelmesebb az öltöny meg a parlamenti szék, csak gondolom, ennek érdekében rakkolni kell, és a Jobbik új gazdájának kéréseit teljesítve itt kérdéseket kell feltenni a parlamentben. Köszönöm szépen megtisztelő figyelmüket. (Közbeszólások a Jobbik padsoraiból: Valakinek öltöny is kell. - Harangozó Gábor István: Helikoptere nem lehet mindenkinek! - Közbeszólások. - Nagy taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me