DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Full text search

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Bizonyára nem fog meglepetést okozni, hogy nincs módomban elfogadni, nem áll módomban elfogadni az ön válaszát. Az viszont okozhat meglepetést, hogy van ma Magyarországon egy olyan kórház, amit úgy hívnak, hogy Szigetvári Kórház, és ez a Szigetvári Kórház az, aki úgy gondolta, hogy hálapénz nélkül fog működni, viszont van ennek olyan osztálya, egy szülészet-nőgyógyászata, ahol a dolgozók külön kérték azt, hogy hadd szedjenek hálapénzt, hadd dolgozzanak hálapénzzel.
Nos, ha végignézünk ezen a listán, hogy kik vannak ott, egy beszédes nevet mégiscsak találunk ezen a listán, egy Rétvári nevezetű doktor (Szilágyi György: Hoppá!) szülész-nő-gyó-gyászként úgy gondolta, hogy mégis szükséges kihasználni a szülésre várakozó édesanyukákat, illetve leendő édesanyákat. (Dr. Rétvári Bence: Ez már a Hír TV-nek se jött be! - Közbeszólások a Jobbik soraiból. - Az elnök csenget.) Ugye, nem az van, államtitkár úr, hogy önnek esetleg az ismerőse miatt nem áll módjában megszüntetni a hálapénzt? Ugye, nem az van, államtitkár úr, hogy ön abban érdekelt, vagy esetleg abban nem érdekelt, hogy a hálapénzt Magyarországról kivezessék?
Államtitkár úr, hogyha ez bebizonyosodik, és önnek van esetleg köze (Dr. Rétvári Bence: Ez már a Hír TV-nek se jött be!), és most nyugodtan elmondhatja és nyomogathatja a gombját, nyugodtan elmondhatja, van-e köze ahhoz a Rétvárihoz, ki ő, ki ő önnek, ismerőse (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), családtagja-e (Az elnök ismét jelzi az idő leteltét.), és esetleg van-e személyes befolyásoltsága abban, hogy nem mer keményebben fogalmazni a hálapénz megszüntetése érdekében. (Közbeszólások a kormánypártok soraiból, köztük: Idő! - Lejárt az idő!) Államtitkár úr… (Az elnök kikapcsolja a szónok mikrofonját. - Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me