DR. KÓNYA IMRE

Full text search

DR. KÓNYA IMRE
DR. KÓNYA IMRE (MDF): Elnök Asszony! Tisztelt Országgyűlés! Én nem olyan politikai indokok alapján támogatnám és kérném az Országgyűlés támogatását abban a vonatkozásban, hogy a részletes vitát folytassuk még a jövő héten, mint amit Torgyán József előadott, hanem egyszerűen azért, mert a Ház eddigi gyakorlata szerint minden egyes plenáris ülést közvetített a rádió, ez pedig egy normális gyakorlata a Háznak.
Ennek ellenére, egy informális egyeztetés után tudomásul vették a frakciók, hogy a szombati ülést a rádió sem fogja közvetíteni. Természetes, hogy azokban a kérdésekben - adótörvény -, amelyeket eddig tárgyaltunk, éppen a december 31-i, illetve az ez évi elfogadásig alapvető érdek fűződik ahhoz, hogy lezáródjon a részletes vita. A szövetkezeti törvénynél azonban semmi akadálya nincs, hogy módot adjunk arra, hogy a részletes vita olyan időpontban is folyjék a Ház előtt, amikor a rendes szabályok szerint nincs kampánycsend, tehát rádióközvetítés van. Ezért úgy gondolom, hogy a szövetkezeti törvényre nem kellene érvényesíteni ezt a kampánycsend következtében szükséges gyakorlatot a részletes vita vonatkozásában és semmiféle sérelmet nem jelent az, hogyha most elhalasztjuk a szövetkezeti törvény részletes vitáját és a legközelebbi ülésnapunkon befejezzük. Ez semmiféle hátrálást nem jelent a törvényhozásra vonatkozóan.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť