DR. KÓNYA IMRE

Full text search

DR. KÓNYA IMRE
DR. KÓNYA IMRE (MDF): Elnök asszony félreértett bennünket, amikor azt gondolta vagy feltételezte, hogy a Házszabály megszegésére kívántuk felkérni. Három hozzászóló lenne még, tehát ha a vita e szakaszában egyszerűen méltányosságból, ugyanabból a méltányosságból, amilyen méltányosságból a frakcióvezetők sem kifogásolták azt, hogy egy vitatható jogi szituációban a rádió nem fog közvetíteni - a házbizottság megállapodása után következett be ez a változás -, ugyanilyen méltányosságból kértük, hogy abban az egy ügyben, ahol nem feltétlenül fontos a mai lezárás, hagyjuk abba a vitát, napoljuk el a vitát olyan szituációban, amikor még vannak hozzászólások.
A Házszabály értelmében akkor kell lezárni, ha már nincs hozzászólás, és egyébként jelezték, tehát a Házszabály értelmében le lehet zárni, ehhez csak egy méltányos megfontolás kell. Hangsúlyozom, ugyanaz a méltányosság, amit mi is gyakoroltunk, hogy nem kifogásoltuk a házbizottsági megállapodást követő változást, azt, hogy nincs rádióközvetítés. Ennyi volt a javaslatunk és nem a Házszabály megszegésére kívántuk elnök asszonyt rábírni. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon. - Dr. Torgyán József jelentkezik.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť