NIKOLITS ISTVÁN

Full text search

NIKOLITS ISTVÁN
NIKOLITS ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Köszönöm a szót. Nem kívántam szólni, de kénytelen vagyok, mert úgy Torgyán József, mint Kónya Imre nem vettek részt a házbizottság ülésén, ahol képviselőik teljes felhatalmazással megállapodtak abban, hogy ma ezt a vitát lezárjuk. (Közbeszólás a jobb oldalról: Utána!)
Miniszter úr elmondta az előbb, hogy hosszú ideje beszélünk el egymás mellett. Külön, a házbizottságon elhangzott kérésre az általános vita során, tévéidőben lehetőséget adott a parlament arra, hogy bőven kifejtésre kerüljenek ezzel a viszonylag rövid módosítással kapcsolatos nézetek. Mi nem tartjuk szerencsésnek ezt ilyen hosszan napirenden tartani, úgy érezzük, hogy döntési helyzetben van a parlament, zárjuk le ezt a részletes vitát és jussunk el a döntésig; ezt képviseltük a házbizottságon, ebben konszenzus volt. Úgy érzem, ahogy így körülnézek, nem járok messze az igazságtól, hogy a Ház határozatképtelen, tehát ezt az ügyrendi javaslatot képtelen lenne megszavazni. Javasoljuk, hogy zárjuk le ma, ahogy az eredeti megállapodás volt. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť