DR. KÓNYA IMRE

Full text search

DR. KÓNYA IMRE
DR. KÓNYA IMRE (MDF): Elnök Úr! Én a pénzügyminiszter úrnak szeretném mondani, hogy ez nem igény kérdése. Most megint úgy merül fel, hogy Kónya Imre igényli vagy nem igényli.
Azt gondolom, az ÉT-n olyan változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatják az adótörvények részleteinek a tárgyalását. Itt többek között én is nyújtottam be olyan módosító indítványokat, amelyeket a bizottságok nem tárgyaltak. A tegnapi tájékoztatásból kiderült, hogy egy bizonyos összefüggésben az ÉT-n méltányolták és egy csomag keretében érvényesítették, éppen a személyi jövedelemadó vonatkozásában.
Úgy gondolom, érdemben egyszerűen nem lehet tárgyalni a részleteket, ha nem tudjuk, hogy melyek ezek a javaslatok, amelyekről nagy valószínűséggel sejteni lehet, hogy a kormány el fogja őket fogadni; nagy valószínűséggel sejteni lehet, hogy ezek lesznek azok, amelyek a változásokat képviselik.
Most miért érveljünk mi a módosító indítványaink mellett itt, a Ház előtt, amikor esetleg lehetséges, hogy egy másik formában ezek a módosító indítványok mégis elfogadásra kerülnek.
Teljesen feleslegesnek tűnik ez a mostani részletes vita az előkészítésnek ebben a szakaszában. Sokkal jobb lenne szerintem, ha a bizottságok tárgyalnák meg azokat a módosításokat, amelyeket újólag nyújtott be a kormány. Nem teszek semmiféle konkrét javaslatot egyébként.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť