DR. KÓNYA IMRE

Full text search

DR. KÓNYA IMRE
DR. KÓNYA IMRE (MDF): Olyan ügyrendi javaslatot nem teszek, hogy ne zárja le a Ház a részletes vitát ma, hanem később zárja le. Ez esetleges elhúzáshoz vezet. Ezt a felelősséget a magam részéről nem vállalom. Egyébként sem megoldás, mert ez a mostani részletes vita komolytalan. Azt a javaslatot tehetném, hogy halassza el vagy napolja el a részletes vitát a Ház, és a bizottságok tárgyalják meg az ÉT-ügyet most délelőtt, és utána folytassuk. De ez is, úgy gondolom, a Ház 72 százalékának a felelőssége.
Olyan ügyrendi javaslatot nem akarok tenni, amelynek az lehet a következménye, hogy utóbb úgy tűnne fel, hogy húzni szeretnénk az ügyet.
(9.40)
Nem erről van szó. Ha úgy értékeli a Ház 72 százaléka, hogy ilyen előkészítés mellett lehet érdemi részletes vitát folytatni, akkor folytassunk. Ettől én nem akarom elvonni a Házat, de az egészen bizonyos, hogy nem lesz érdemi az a vita, mérlegeljék a másik oldalon ülők a felelősségüket, és hogy ezt a kérdést hogy ítélik meg. Tehát konkrét javaslatot nem teszek.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť