ELNÖK (dr. Salamon László)

Full text search

ELNÖK (dr. Salamon László)
ELNÖK (dr. Salamon László): Köszönöm. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az előbb felsorolt módosító csomaghoz, illetve ehhez a most tárgyalt csomaghoz. (Nem.) Senki nem jelzett további felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát lezárom.
Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 47. pontjához, amely a törvényjavaslat 14. §-a (2) bekezdésében a törvény 33. § (6) bekezdésének módosításával az adó alapjáról szóló rendelkezést kívánja megváltoztatni. (Nem.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy az ajánlás 48., 49. pontjait, illetőleg az ide vonatkozó módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a javaslatok az adó mértékére vonatkozó szabályokat tartalmazzák. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés - látható többséggel - az indítványt elfogadta.
Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a most összekapcsolt módosító javaslatokhoz. (Nem.) Mivel senki nem jelzett felszólalási szándékot, a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.
Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy az ajánlás 52-91. pontjáig terjedő módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a javaslatok az adókedvezmények körét kívánják megváltoztatni. Arra figyelemmel, hogy a 78. ponthoz tartalmában kapcsolódik a 112. pont, illetőleg a 88. ponthoz a 98. pontban megfogalmazott javaslat, ezeknek is együttes tárgyalását indítványozom. Az indítványokról együttesen, kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Közbeszólás: Van hozzászólás! - Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta. (Béki Gabriella szólásra jelentkezik.) Ügyrendi? (Béki Gabriella: Igen.) A gombot tessék megnyomni, mert csak innen látta a jegyző társam, így segítség kellett. Tessék!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť