DR. BÉKESI LÁSZLÓ

Full text search

DR. BÉKESI LÁSZLÓ
DR. BÉKESI LÁSZLÓ pénzügyminiszter: Köszönöm szépen. Kétségtelen, hogy a nemzetközi pénzügyi szervezetek súlyos aggodalmukat fejezték ki. Nem most, két évvel ezelőtt, s tájékoztattak bennünket arról, hogy ezekről az aggodalmakról az előző kormányt is informálták.
Nem dolguk ezeknek a pénzügyi szervezeteknek, hogy a társadalmi hatásokkal foglalkozzanak, az a mindenkori kormányzat feladata, hogy azokat az ajánlásokat elfogadja-e, amelyek ezektől a szervezetektől érkeznek, vagy szembe megy velük, megpróbál megállapodni vagy nem próbál megállapodni. S az is a kormány dolga, hogy az intézkedések nyomán törvényszerűen kialakuló vagy keletkező társadalmi feszültségeket kezelje.
Hogy ennek konkrétan mi lesz a módja, mértéke, ezt - úgy gondolom - itt, a plenáris ülésen, a '95-ös költségvetés és gazdaságpolitika tárgyalása során alkalmunk lesz részletesen is megbeszélni. Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť