DR. KARL IMRE

Full text search

DR. KARL IMRE
DR. KARL IMRE (MSZP): Köszönöm a választ, miniszter úr. Ezzel együtt szeretnék felvetni még egy problémát, legalábbis, ami részlegesen átjött a sajtóban erről a kétoldalú tárgyalásról.
Ez a probléma az, hogy Magyarország jelenlegi gazdasági helyzetét, legalábbis különböző szervezetek és különböző politikai erők egymástól eltérő módon ítélik meg.
Ezt az IMF képviselői is megállapították, ennek hangot adtak. Eszerint Magyarország jelenlegi gazdasági helyzete nagy valószínűséggel még annál is rosszabb, mint amit a kormány mond vagy amit a lakosság érzékel.
Ennek nyilván az kell hogy a következménye legyen őszerintük, hogy igen kemény és határozott gazdaságpolitikai intézkedésekre és egy határozott kormánykiállásra van szükség.
Azt kérdezem, az IMF szakértői számolnak-e azokkal a társadalmi feszültségekkel, amelyeket egy ilyen típusú gazdaságpolitika természetesen egy adott országban kiválthat? Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť