ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Full text search

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Tekintettel arra, hogy ez egy elég sajátos műfaj, amelynek nincsenek precízen leírt szabályai a Házszabályban, ezért azt gondolom, az a célszerű, ha a napirend előtti felszólalás szabályait tekintjük, és reagálásra azoknak adunk lehetőséget, akik vagy személyükben érintettek az ügyben vagy pedig frakcióvezetőként meg tudnak nyilvánulni, mert különben ezt a mai vitát hosszú időn keresztül folytathatjuk egy olyan kérdésben, amelynek a rendezése valójában nem egy ilyen szabályozatlan műfaj keretében lehetséges.
Nem egy parlamenti ismertetés és egy parlamenti vita keretében lehetséges, hanem törvény vagy országgyűlési határozat formájában lehetséges, ahol is nyilvánosságra kerülhetnek mindezek az adatok - ha ilyen döntést hoz az Országgyűlés - törvény vagy országgyűlési határozat formájában.
Azt hiszem, ez a méltánylást érdemlő eljárás azokkal szemben is, akik most nincsenek itt a Házban, és nem tudnak ezekre az ismertetésekre reagálni. Kérem, hogy ezt vegyék tudomásul, és ezt a vitát rekesszük be. 15 perc szünet következik. A szünet előtt jegyzői bejelentés, a szünet után határozathozatal következik, kérem pontos megjelenésüket. (Zaj, mozgolódás.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť