BARSINÉ PATAKY ETELKA

Full text search

BARSINÉ PATAKY ETELKA
BARSINÉ PATAKY ETELKA (MDF): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! A koalíció briliánsan működik: az SZDSZ képviselőcsoportjából Szalay Gábor előadta nekünk és elmagyarázta, hogyan gondolkodott éveken keresztül az MSZP. Szeretném azonban a történeti hűség kedvéért kiegészíteni az információit.
Ugyanis tény és való, hogy a '92-es Világkiállítási Alap vitájánál az MSZP a technikától elhatárolódott, utána azonban '93-ban Szekeres Imre kérésére járt nálunk egy nagyon széles körű, szakértőkből álló MSZP-delegáció, és két olyan résztvevője is volt a delegációnak, aki ma a kormány tagja.
Szeretném elmondani, hogy ez a delegáció részletesen tájékozódott az expó teljes pénzügyi modelljéről, finanszírozásáról, és ennek a látogatásnak alapján - bizonyára mérlegelve az ott hallottakat - ment bele a kampányba úgy az MSZP, hogy a világkiállítás megrendezése mellett tette le a voksát. Ez nyomon követhető még abban a kiadott választási újságban is, amely a két forduló között került kiadásra. Örömmel bocsátom a rendelkezésére, képviselő úr. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť