DR. LÖVEY LÁSZLÓ

Full text search

DR. LÖVEY LÁSZLÓ
DR. LÖVEY LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Alelnök Asszony! Tisztelt Ház! Medgyasszay László képviselő úr felszólalásában név nélkül megszólíttattam. Balatonboglár országgyűlési képviselője vagyok, és én is részt vettem azon a balatonboglári expófórumon. El kell mondjam önöknek, a fórumon részt vettek a Somogy megyei közgyűlés és a Somogy megyei expóiroda munkatársai, egy nagyon jól szervezett csapat, amely nagyon jó és nagyon alapos munkáról adott számot. Elmondták azokat az előkészületeket, több mint harminc programról téve említést, amelyek Somogy megyében kapcsolódó rendezvényként, az expó vidéki rendezvényeként kerülnének megrendezésre. Amikor mindezt végighallgatva elmondtam nekik, hogy a résztvevők közül hiányolom azokat a vállalkozókat, akik már most elkötelezve magukat az expó mellett, előkészített szerződésekkel jelennek meg, amiben elmondják, hogy milyen biztosítékokkal, milyen összegben állnak a világkiállítás-szervező iroda rendelkezésére, akkor egyetlenegy ember nem jelentkezett. Amikor ezt szóvá tettem, akkor engem ott kifütyültek.
Amikor arról beszélünk, hogy felelős döntést kell hoznunk az expóról, akkor igenis figyelembe kell vennünk nemcsak a vállalkozók igényét, hanem az összes választópolgár igényét. Csatlakoznék Veér Miklós képviselőtársamhoz, körülbelül ugyanaz a szavazati arány jelenik meg Somogy megyében is az expó kapcsán, mint amiről ő tett említést. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť