DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Ház! Igazán nem kívántam szelet vetni és vihart aratni, de ez a pár hozzászólás azt hiszem, csak egy kis szellőcske és egy kis viharocska volt. Hiszen az időhúzás nem nekünk,... (Zaj a bal oldalon.) ...expópártiaknak használ, az idő haladása az expóelleneseknek használ, hiszen minél tovább haladunk az időben, a döntés minél később születik meg, annál kisebb a remény arra - még ha meg is születne egy pozitív döntés, nagyon kellene ész, erő és akarat -, hogy meg lehessen rendezni most már az expót. Tehát nem az volt a célom, hogy itt hozzászólásokat provokáljak.
Köszönöm, részben válaszolt helyettem képviselőtársam Balatonboglárral kapcsolatban, nekem egy felhívás volt a kezemben, annak kapcsán idéztem és arról beszéltem. Nem voltam ott, világos, hogy aki ott volt, többet tud erről mondani.
Suchman Tamásnak, Pozsgai Balázsnak és mindazoknak, akik a gazdasági helyzetre hivatkoztak, szeretném figyelmükbe ajánlani, hogy a Ház előtt fekszik Szabad György javaslata. Könyörgöm, miért nem alakul meg ez a bizottság, miért nem öntünk valóban tiszta vizet a pohárba, mint ahogy Tardos Márton mondta - és akkor nem lesz gazdasági vita. Bár szerintem - és lehet, hogy ez nem egy helyes álláspont - mégis, nemcsak gazdasági kérdés az expó. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť