MOLNÁR GYULA

Full text search

MOLNÁR GYULA
MOLNÁR GYULA (MSZP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Talán a végeredményből látszik, hogy az MSZP-frakció támogatta az önálló törvényjavaslatot; s tette ezt azért, mert - ellentétben az eddig szólókkal és az alkotmányügyi bizottság véleményével - úgy gondoljuk, hogy a kényszerbérlők és -bérbeadók viszonylag alacsony száma ellenére egy rendkívül fontos ügyről van szó, és azt gondoljuk, hogy az általunk vázolt konstrukció megoldást kínál a problémára.
Megoldást kínál rövid távon abból a szempontból, hogy kényszeríti az önkormányzatokat a probléma megoldására; hosszabb távon pedig azt a lehetőséget rejti magában, hogy amennyiben nem rendeződik a probléma, a kényszerbérlő és a -bérbeadó alkujában a bérletidíj-különbözet az önkormányzatot terheli.
(17.40)
Tehát valamilyen módon egy polgárbarát megoldás született ebből a szempontból. Megértem, hogy a Belügyminisztérium nem támogatta ezt a javaslatot, mégis azt gondolom, hogy az ügy, a probléma szempontjából megnyugtató megoldás született, ezért támogatta az MSZP.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť