DR. SZABAD GYÖRGY

Full text search

DR. SZABAD GYÖRGY
DR. SZABAD GYÖRGY (MDNP): Köszönöm államtitkár úr tájékoztatását. Én csak néhány mozzanatra szeretném még felhívni a figyelmet.
Felsorolt államtitkár úr néhány tisztségviselőt, akik ennek a bírálóbizottságnak ezek szerint a tagjai voltak. Én ezt a névsort csak töredékében ismertem. Azt mindenesetre elmondhatom, hogy Magyarországnak vannak olyan akadémikusai, akik történészek, és levéltárosi diplomával is rendelkeznek. Ezek közül senki nem volt tagja ennek a bírálóbizottságnak, mert én két ilyen személyről tudok. Másfelől tudom, vagy másfelől kiszivárogtak olyan hírek, hogy az egyik szereplő megkapta egy másik szereplő írásos közlését, miszerint ő távol marad az ülésről, de átruházza szavazati jogát a másikra.
Számos olyan bizonytalan hír terjengett e bizottság működéséről, ami megítélésem szerint indokolja, hogy miniszter úr további mérlegelés tárgyává tegye az elhangzottakat. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť