DR. SZABÓ ZOLTÁN

Full text search

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN művelődési és közoktatási minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök asszony. Tisztelt Ház! "Ments meg uram a barátaimtól, az ellenségeimmel majd elbánok magam is" - mondhatná Sepsey képviselőtársunk az iménti felszólalás hallatán. (Derültség.) Én azt gondolnám, hogy már az is önmagában eléggé visszatetsző volt, amit a Sepsey képviselő úr mondott a képviselői felelősségről. Ámde az, hogy Homoki képviselő úr áll mellé és támogatja meg őt, az a Homoki képviselő úr, akit egy héten belül kétszer kaptak nyilvános hazugságon. (Taps a bal oldalon.) Az a Homoki képviselő úr, aki ma egy hete megrágalmazta a kormányfőt egy állítólagos dokumentumban szereplő mondatáért.
Ezt akkor helyben kézből kontráztuk. Homoki képviselő úr ezt a dokumentumot azóta sem tudta előállítani. Ezt követően előállított egy tanút, aki azt állította, hogy ő személyesen lopta el ezt a dokumentumot az MSZMP Központi Bizottságából... (Dr. Homoki János: Elnök Asszony! Tessék figyelmeztetni, mert hazudik, csúsztat!), és juttatta ki az Egyesült Államokba. Ezt azóta az Egyesült Államokból az Amerika Hangja cáfolta meg. (Az elnök kikapcsolja a felszólaló mikrofonját.) Homoki János képviselő urat egy héten belül kétszer kapták hazugságon. (Dr. Homoki János: Hazudik, hazudik! Mondjon le, hazudik! - Zaj. - Taps a bal oldalon)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť