DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ

Full text search

DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ
DR. MEDGYASSZAY LÁSZLÓ (MDF): Tisztelt Államtitkár Asszony! Lehet, hogy a szokásomtól eltérően a felszólalásomban keményebben fogalmaztam, mint ahogy ez tőlem megszokott. De valahogy elérkeztünk ahhoz a perchez vagy ponthoz - én legalábbis -, amikor ezek a nagy átfogó keretek és nagy átfogó távlatok - amit Nádori képviselő úr is mondott, hogy ez nagyon megvan, és majd a részleteket lebontjuk - valahogy már nem elégítenek ki, hogy finoman fogalmazzak.
A környezetvédelmi bizottságban szerdán majd bizonyára tovább fogjuk folytatni ezt a vitát, és esetleg további részleteket is elemezhetünk. De az, hogy egy kívánságlistát tartalmazzon egy anyag program helyett, végrehajthatóság helyett - változatlanul állítom és mondom, hogy ez elfogadhatatlan!
(21.50)
És ez teszi számomra ezt az anyagot - erős szóval - jogselejtté. Mert a helyzetelemzés és a kiindulási állapot... Én is elolvastam az anyagot; megjegyzem: nagyon kemény, időigényes munka elolvasni, nagyon hosszú időt vesz igénybe. Ezt el is mondtam, hallani lehetett - tessék visszaolvasni -, hogy ez a része még a legkielégítőbb. Itt is vannak azért kívánnivalók. De az, hogy mit kell tenni a prioritások szerint... - államtitkár asszony, ezt vitassuk majd tovább a környezetvédelmi bizottságban, de azt hiszem, hogy a komoly fenntartásokat itt továbbra is fent kell tartani.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť