DR. NÁDORI LÁSZLÓ

Full text search

DR. NÁDORI LÁSZLÓ
DR. NÁDORI LÁSZLÓ (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Sok mindenben egyetértek Medgyasszay Lászlóval, ami a részleteket illeti, azonban a minősítés erről a törvényről számomra elfogadhatatlan. Egy törvény - illetve határozati javaslat, munkaprogram - sok minden követelménynek meg kell hogy feleljen: többek között tapasztalatok, kutatási eredmények, európai gyakorlat és örökség.
Tehát itt egy folyamatról van szó, amit nem lehet máról holnapra megkívánni egy programtól. Ahogy államtitkár asszony jelezte, a következő etapokban kell lebontani ezt a makrosíkú programot a gyakorlat nyelvére. Nagyon gondosan átolvastam, ismerem az európai gyakorlatot is, merem állítani; semmiféle ellentmondás nincs ennek a kifejezetten makrosíkú programnak a szerkezete és tartalma, valamint az általam ismert európai programok között.
Az, hogy a végrehajtásban milyen feltételeket kell teremtsünk, és meglesznek-e hozzá az anyagi feltételek, azt most még nem tudjuk megmondani. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť