MOLNÁR GYULA

Full text search

MOLNÁR GYULA
MOLNÁR GYULA (MSZP): Elnök úr, köszönöm a szót. Azért nyomtuk meg, gondolom, mind a ketten, mert szeretnénk részt venni abban a vitában, ami, úgy tűnik, már nem is vita, hanem inkább együttgondolkodás, beszélgetés. Jeleztük, hogy van egy képviselőtársunk, aki az önkormányzati és rendészeti bizottság nevében ismertetné az álláspontot - én mindenképpen javaslom azt, hogy esetlegesen az én hozzászólásom után ő kapjon lehetőséget, és akkor, gondolom, Szabó Lajos Mátyásnak is lesz lehetősége arra, hogy néhány szóban összefoglalja a véleményünket.
Én a magam részéről csak azt szerettem volna nagyon röviden elmondani - és nem húzni a tisztelt Ház idejét -, hogy nagyon szépen köszönöm Szigethy István kitüntető szavait, amelyekkel megtisztelt minket, és örülök annak, hogy követendő példaképpen említette ezt a törvénytervezetet. Mi is erre gondoltunk ebben a folyamatban, hiszen példa nélküli az, hogy három parlamenti bizottság képes volt arra, hogy egy ilyen ügy kapcsán egy bizottságközi bizottságot hozzon létre, ez a bizottság rendkívül korrekt módon viszonyult a kérdéshez - természetesen óvatosan is, hiszen érzékelni lehetett azt, hogy e probléma mögött sok minden más, egyéb probléma van, amelyek nyilván majd a társasházi törvény környékén, a lakásszövetkezetek ügyében érinteni fogják magát a lakásszférát. Mégis azt gondolom, erre a konkrét ügyre, ennek az 1300 kényszerbérlőnek az ügyére rövid távon megnyugtató megoldást sikerül találni. Én is abban reménykedem, hogy további módosítások nem érkeznek ehhez a javaslathoz, és a Ház rövid időn belül el tudja fogadni.
Köszönöm szépen. (Taps.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť