BOGÁRDI ZOLTÁN

Full text search

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm, elnök úr. Sajnos, nem teljesen világos miniszterelnök úr állítása, ugyanis február 7-én a következő jelent meg ezzel kapcsolatosan: "a törvénymódosítás koncepciója mind a mai napig nem került a kormány elé" s a többi, s a többi. Ha a parlament nem fogadott el valamit, akkor az hogy kerülhet ki valahova? Ez a következő kérdés.
A harmadik felvetés pedig ennél sokkal komolyabb, sajnos. Egyet kellene tudomásul venni, nemcsak önnek, hanem az egész kormánynak: az önkormányzatnak működnie kell valamilyen formában. Jóhiszeműen megcsináltak egy ütemtervet, de önök nem biztosítottak pénzt ehhez az ütemtervhez, ebből adódóan még a '94-es terv teljesítése sem teljes. '95-96-ról szó sincs. Tehát akinek '96-ban le kellett adni egy iskolát, annak '95-ben el kellett kezdeni építkezni. Azt hiszem, ez nem eléggé felelőtlen dolog. Köszönöm. (Taps a Magyar Demokrata Fórum soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť