DR. HOMOKI JÁNOS

Full text search

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): A nagy demokrata, Bibó István (Moraj a kormánypártok padsoraiban.) azt mondta, hogy a demokrácia egyenlő: félelem nélkül élni. Miniszterelnök úr az előző választások előtt a televízióban kijelentette, hogy ez a választás arról szól, hogy ebben az országban többé ne kelljen félnie senkinek. Igaza volt miniszterelnök úrnak, ebben az országban nem kell félnie senkinek, hanem mindenki retteg, kérem, nem fél! Retteg a tanyák népe, a falvak népe, és egyre inkább elhagyja lakóhelyét félelmében! (Felzúdulás a kormánypártok padsoraiból.) Én meg sem merem önöktől kérdezni, államtitkár úr, hogy ez a fogalom, hogy vidéki lovasrendőrség, mond-e önöknek valamit. Szerintem ez semmit nem mond önöknek, pedig valódi demokráciákban létező intézmény! (Folyamatos zaj a kormánypártok padsoraiban.) Főleg a prevenció, a megelőzés szempontjából van jelentősége ennek.
Felelős kormánytényezők... (Az elnök egy pillanatra kikapcsolja a képviselő mikrofonját.) többször hangsúlyozták, hogy a megélhetési bűnözés okozza ezeket a bűncselekményeket. (Kiss Péter: Kapcsolja ki!) Kérem, a közvélemény (Az elnök ismét kikapcsolja a képviselő mikrofonját.), a magyar társadalom visszautasítja ezt!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť