IVANICS ISTVÁN

Full text search

IVANICS ISTVÁN
IVANICS ISTVÁN (Fidesz): Köszönöm a választ, államtitkár úr. Az aggodalom, úgy látom, továbbra is fennmarad, hiszen az elkövetkezendő időkben számos olyan autópályát fogunk építeni, amelyek esetében a díjfizetés be van tervezve. Így nyilvánvaló, hogy ezeket a tengelyeket pontosan azok a külföldi kamionok nem fogják igénybe venni, amelyek esetleg nincsenek megfelelő műszaki állapotban - gondolok itt a déli és a keleti országokból érkező kamionokra. Így nemhogy javulna a kiépülő autópályák mellett a lakosság helyzete, hanem romlani fog, mert a forgalom sűrűsödik, és ezek a települések gyakorlatilag olyan terhelésnek lesznek kitéve, amelyet nem tudunk hatékonyan csökkenteni.
Gondolom, hogy erre valamilyen kormányzati intézkedési tervet, koncepciót (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) ki kell alakítani, mert ennyi elkerülő utat nem lehet építeni.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť