ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Köszöntöm önöket a mai ülésünkön, a mai reggelen. Köszöntöm valamennyi jelen lévő képviselőtársamat és mindenkit, aki figyelemmel kíséri mai ülésnapunk munkáját.
Tisztelt Képviselőtársaim! A nyári rendkívüli ülésszak 1. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetőségében Béki Gabriella jegyző asszony és Lázár János jegyző úr lesz segítségemre.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági elnöki értekezlet alapján az Országgyűlés elnöke tárgysorozatba-vételre, illetve ajánlás készítésére kijelölte a bizottságokat. Érdeklődő képviselőtársaim a bizottsági főosztályon, a főemelet 2. számú szobában tájékoztatást kaphatnak ezekről.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! A házbizottság múlt csütörtöki ülésén elfogadta a nyári rendkívüli ülésszak munkarendjét. Valamennyi képviselőtársam kézhez kapta a házbizottság döntését. Ugyancsak a hét végi futárpostában megkapták az országgyűlési és bizottsági munkarend heti beosztását tartalmazó kártyát, amely remélhetőleg mindannyiuk számára segítséget nyújt a programok tervezésében.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem valamennyiüket, hogy az önöknél lévő mobiltelefonokat kapcsolják ki, illetve - ha lehet - hagyják az üléstermen kívül, hogy ezzel ne zavarjuk a parlament ülésének a munkáját.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť