DR. LÁSZLÓ CSABA

Full text search

DR. LÁSZLÓ CSABA
DR. LÁSZLÓ CSABA pénzügyminiszter: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselő Úr! Azt gondolom, ez az interpelláció abban a tekintetben idő előtti, hogy bármilyen találgatás a különböző állami vállalatoknál történő változásokról nem adhat okot arra, hogy itt interpellációt kelljen feltenni. Ezek némelyike a döntési folyamatról teljesen torz információkat szokott jelenteni. Tehát én sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném, hogy a két úr egyébként fog-e kapni a Malévnál bármilyen szerepet.
Azt hiszem, valakinek a múltjában az, hogy korábban hol dolgozott - adott esetben a KISZ-nél vagy máshol -, nem feltétlenül jelenti azt, hogy adott esetben nem lehet jó szakember. Nyilvánvalóan a Malévnál megpróbálja a kormány, illetve az erre hivatott döntéshozók - és itt alapvetően az ÁPV Rt.-t kell megemlíteni - azokat a személyeket kiválasztani, akik, mondjuk, abból a válságos helyzetből majd megpróbálják a céget kivezetni, amelybe az elmúlt időszakban került.
Ha a két úrral egyébként bármilyen konkrét problémája van önöknek, akkor, azt hiszem, a lovagiasság szabályai szerint érdemes ezt közvetlenül velük elrendezni, és nem pedig a parlamentből üzenni nekik. (Derültség a kormánypártok padsoraiban.)
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť