DR. SZABÓ ERIKA

Full text search

DR. SZABÓ ERIKA
DR. SZABÓ ERIKA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Folytatom a sort, amit Szűcs Lajos képviselőtársam elkezdett. Én is méltatlannak tartok valamit, mégpedig azt, hogy a szociális törvény vitáját tizenhárom órai fárasztó parlamenti munka után töltelékként, a költségvetési bizottság ülése közben folytatjuk, miközben családokról, szociális segélyekről, szociális támogatások kérdéséről van szó. Nem tartom helyesnek, hogy ebben az időpontban kerül sor a részletes vitára.
Szeretnék reagálni arra, amit Kósáné Kovács Magda, a szociális bizottság alelnöke mondott, hogy a bizottsági ülésen hogyan folyt a szavazás. Minden indok nélkül maradtak távol a szocialista képviselők a bizottsági ülésről. Kósáné Kovács Magda jelen volt, de csak azért, hogy bejelentse a tartózkodását. És ő maga is tartózkodott a saját módosító indítványaiknál, nem szavazta meg, nem támogatta azokat, bármennyire érvel amellett, hogy azok szakmailag mennyire megfelelők és jók.
Lehetősége lett volna arra, hogy megszólaljon, elmondja az érveit és megszavazza a saját módosító indítványaikat.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť