TÓTH GYULA

Full text search

TÓTH GYULA
TÓTH GYULA (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Dombóvár város önkormányzata 1996 óta következetesen, de ezidáig eredménytelenül küzd egy volt HM-ingatlan megszerzéséért. Legutóbb 2000-ben folytattak tárgyalást a Kincstári Vagyonigazgatóság képviselőivel, amikor körvonalazódott a terület állami és önkormányzati közös hasznosításának a lehetősége. A megállapodástervezet, általuk ismeretlen okból, nem készült el azóta sem. A tapasztalatok azt igazolják, hogy a volt HM-ingatlannak sem az állam, sem a település érdekét jól szolgáló hasznosítása ez idáig nincs.
Az elmúlt napokban azonban a város új polgármestere biztató tárgyalásokat folytatott a Kincstári Vagyonigazgatóság Tolna megyei vezetőivel. Ennek ismeretében kérdezem az államtitkár urat:
Milyen változás várható akár a volt HM-ingatlan jogi státusát, esetleg hasznosítását illetően? Van-e remény arra, hogy az önkormányzat, a jogelőd kezelői joga ürügyén, a terület megszerzésekor előnyt élvezhessen?
Tisztelettel várom válaszát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť