DR. EÖRSI MÁTYÁS

Full text search

DR. EÖRSI MÁTYÁS
DR. EÖRSI MÁTYÁS (SZDSZ): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Az elmúlt években megszoktam, hogy a Fidesz részéről rágalmak özöne érkezik felém (Derültség a Fidesz soraiban.), azonban az, amit ma Tóth Ferenc képviselő úr művelt, úgy érzem, minden mértéken túlhalad.
Szeretném itt a Ház mindkét oldalával tudatni, és azokkal, akik figyelik a tévé közvetítését, hogy az a történet, amelyet itt ma Tóth Ferenc előadott, sem egészében, sem pedig egyetlen részletében nem felel meg a valóságnak, magyarán: hazugság. (Közbeszólások a Fidesz soraiból.)
Szeretném önöket emlékeztetni arra, és azok, akiknek ennyire tetszett ez az egyébként minden elemében hazug tényállítás (Közbeszólások a Fidesz soraiból.), tehát szeretném önöket emlékeztetni arra, annak idején kiálltam, és azt állítottam, hogy a Defend cég félmilliárdos nagyságrendű köztartozást halmozott fel. Emiatt a Defend engem beperelt. Miután én sose jártam a Defendnél, ezért csak feltételezem, hogy a Defend azért állt el végül is a pertől, mert az új tulajdonosok belenéztek a papírokba, és látták, hogy igazam volt. (Moraj a Fidesz soraiban. - Dr. Őry Csaba: És mi van a bírósággal?) Tehát ennek alapján, azt hiszem, indokolt a pertől való elállás. (Dr. Kovács Zoltán: A bíróság másképp látta!)
Úgy gondolom, tisztelt Ház, hogy lehet ebben a Házban rágalmazni reggeltől estig, de nincs az a rágalom (Dr. Kovács Zoltán: A bíróság másképp látta!), amely pótolná azt, hogy a Fidesz kiálljon, és árulja el, hogyan lehetséges az, hogy az előző ciklusban minden jelentős állami megrendelést csak a Defend Kft. tudott megnyerni, és szeretném, ha a Fidesz részéről inkább arról beszélnének, hogy hova tűntek azok a milliárdok, amelyek ezeknek a megrendeléseknek a hasznát képezték. (Dr. Kovács Zoltán: És mi van a bírósággal?- Közbeszólások a Fidesz soraiból.)
Köszönöm figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť