FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Amit egy államtitkár súlyos hibaként elkövethet, azt ön el is követi.
Nem tudom, a nevem hogyan keveredik ide, hiszen én adósságkonszolidálásról beszéltem, ön pedig - a nevemet belekeverve - fagykárról próbált meg egy félreértelmezhető tájékoztatást adni. Nem is hoztam ide a fagykár problémakörét, változatlanul az adósságkonszolidációról van szó.
Ön többször nevesítette, hogy termelő típusú szervezetekről van szó. Igen, ezek téeszek, ezek a termelőszövetkezetek. Mi jeleztük, hogy ez fog történni, hiszen a szocialista-szabad demokrata kormány barátja a téeszeknek és az agrárkamaráknak, mi viszont változatlanul a családi gazdaságok és a magángazdaságok és ezen új típusú, érdekalapú szövetkezetek pártján állnánk.
Ön nemrégiben azt mondta, hogy hamarosan mintegy 500 ezer mezőgazdasági érintett nem fogja tudni ellátni feladatát az európai uniós csatlakozás következtében. Tévedett, államtitkár úr: az önök intézkedése következtében hamarosan 500 ezer földönfutó lehet Magyarországon. (Taps az ellenzék soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť