DR. SZANYI TIBOR

Full text search

DR. SZANYI TIBOR
DR. SZANYI TIBOR földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Egy kicsit csodálkoztam, hogy minek is örülnek itt az ellenzéki padsorokban, ugyanis a kérdés valóságtartalmáról nem igazán győződtek meg, de mindenesetre nagyon tetszett nekik a kérdés. Tehát mindent lehet hazudni, csak szép legyen.
Szóval, úgy hangzott a kérdés, hogy etikus-e az a kinevezési mód, amit a képviselő úr elmondott. Azt mondom: az nem, csakhogy a valóság nem is az, amit a képviselő úr elmondott. A valóság ezzel szemben az, hogy László Győző úr valóban végzett a Zalka Máté Katonai Műszaki Főiskolán is, ezt követően pedig az Államigazgatási Főiskolán is elvégezte a megfelelő szakot, méghozzá az igazgatásszervezői szakot, és ez alapján, a vonatkozó magyar törvények értelmében, tökéletesen eleget tesz annak a szakmai kritériumnak, ami az ő mostani funkciójában kívánatos.
Mindenesetre azt azért érzékeltem a kérdéséből, hogy Szombathely városában valóban, főleg Fideszhez közel álló körökben, könnyen előpattanhat az a gondolat, hogy ha valaki valamit betölt, akkor van-e hozzá papírja. Én úgy tudom, önöknek volt ez ügyben egy polgármestere, aki nem (Derültség az MSZP padsoraiból.) egészen normális úton szerezte be a szükséges papírjait.
Végezetül: mit üzenünk kormányoldalról a szakmájukat szerető állampolgároknak? Azt, amit az előbb elmondtam: kevesebbet kell önökre hallgatni, többet ránk.
Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť