ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyűlés! A jegyző úr által ismertetett indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem a tisztelt képviselőtársaimat, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Tájékoztatom önöket, hogy a részletes vitában a képviselői felszólalások időkerete öt perc. Felhívom a figyelmüket arra, hogy a Házszabály 105. §-ának (3) bekezdése értelmében a részletes vitában kizárólag a módosító javaslathoz vagy a módosító javaslattal érintett részhez, szakaszhoz lehet hozzászólni.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1-16. pontjai alapján.
Megkérdezem a képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Miután sem írásban, sem nyomógombbal nem jelezte senki a felszólalási szándékát, a részletes vita e szakaszát lezárom.
Megnyitom a részletes vita második szakaszát az ajánlás 17-27. pontjai alapján. Megkérdezem a képviselőtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel felszólalásra sem írásban, sem gombjelzéssel senki nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.
Megkérdezem Csizmár Gábor államtitkár urat, kíván-e felszólalni. (Jelzésre:) Minden bizonnyal a határozathozatal előtt. Köszönöm szépen.
Tájékoztatom a képviselőtársaimat, hogy a határozathozatalra a következő ülésünkön kerül sor.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť